A színésznő megformálja Dorothy-t!

Anne Hathaway Judy Garlandot idézi meg!

Anne Hathaway-t választották ki arra, hogy eljátssza majd színpadon és filmen egyaránt Judy Garlandot. A Weinstein filmgyártó vállalat alelnöke közölte a hírt a Variety című magazinnal.

Sokat megmutat! Anne Hathaway mellei a fókuszban! képgaléria

2009.03.26 18:30rtlbulvar.hu

A 26 éves színésznő egy olyan darabban illetve filmben fogja életre kelteni a hollywoodi sztárt, az 1939-es Óz, a csodák csodája híres Dorothy-jának megformálóját, amely a Judy Garland életéről szóló Légy boldog című regényen alapul.

Hathaway-t idén Oscar-díjra jelölték a Rachel férjhez megy című filmben nyújtott alakításáért. A magyar nézőközönség is ismerheti a Neveletlen hercegnő, a Túl a barátságon, vagy Az ördög Pradát visel című filmekből. 

Anne Hathaway a februári Oscar-gálán egy musical-részletet énekelt és táncolt el Hugh Jackman, ausztrál színésszel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.