Javier Bardemmel látták a Micsoda nőt!

Lencsevégre kapták! Julia Roberts lenyúlja Penelopé Cruz pasiját?

A színésznőt Indiában kapták lencsevégre a sármos spanyol sztárral. Igazi szenzációnak számított, amikor Julia Robertset pillantották meg egy kis faluban, 65 kilométerre Újdelhitől.

Julia Robertset meglesték fürdőruhában! képgaléria

2009.09.29 17:40rtlbulvar.hu

A Micsoda nő sztárja jelenleg legújabb filmjét forgatja Indiában, ahova három gyermeke - Phinnaeus, Hazel és Henry Daniel – is elkísérte őt.

A forgatás első napja egy templomi jelenettel indult, ezért néhány órára lezárták a Ashram Hari Mandir templomot.

A helyiek közül emiatt többen nemtetszésüknek adtak hangot. A színésznő az Eat, Pray, Love című filmben egy elvált asszonyt alakít, aki hátrahagyva addigi életét, Indiába utazik, hogy megtalálja önmagát.

Julia Roberts mellett Javier Bardem, Viola Davis, Richard Jenkins és Billy Crudup is szerepet kapott, Brad Pitt pedig a produceri teendőket vállalta magára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.