Ciki! Bekapcsolva maradt a kamera...

Hoppá - Julia Roberts válogatott szitkai az internetre kerültek!

Julia Roberts kiborult, mert követték, de balszerencséjére bakapcsolva maradt a kamera - Így keresetlen szavait is rögzítette...

Meghitt képek! Julia Roberts és családja! képgaléria

2009.01.21 18:30UIP

Teljesen kiborult Julia Roberts, mert egy tévéműsor operatőre egész nap a nyomában volt.

Az Oscar-díjas színésznő a gyerekeit fuvarozta, ezért különösen mérges lett, amiért a férfi szüntelenül követte.

Amikor Juliának végképp elege lett, kiugrott az autójából, és visszaküldte édesanyjába az operatőrt.

Annyira mérges volt, hogy nem fogadta el a megszeppent férfi bocsánatkérését sem, hanem ismét válogatott szitkokkal illette.

A baj csak az, hogy mindez természetesen azonnal fölkerült az internetre, így mindenki gyönyörködhet Julia nem hétköznapi alakításában.

Julia Robertset legközelebb egy izgalmas thrillerben láthatjuk. A Kettős játékban ipari kémet alakít, aki partnerével arra szövetkezik, hogy átverik egymás főnökeit. (Duplicity – hazai bemutató: 2009. április 30.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.