A "Micsoda nőt" teljesen kiborították gyermekei!

Julia Roberts kezd becsavarodni?

Eddig úgy tűnt, hogy minden rendben van Julia Roberts családjában! Roberts egy közeli barátja azt mesélte, hogy a színésznőt lassan teljesen kiborítják gyermekei!

2008.09.30 19:00ma.hu

Julia nagyon sokáig nem tudott teherbe esni, majd miután beindult a dolog egyik baba a másikat követte. 

A hirtelen jött anyaság mégsem olyan könnyű dolog, mint azt Julia gondolta!

Nemrég még az a hír röppent fel, miszerint a hollywoodi házaspár Julia Roberts és Danny Moder újabb - negyedik gyereket terveznek. 

Egy évvel azután, hogy a színésznő életet adott harmadik gyerekének - Henry-nek - a három éves ikrek Phinnaeus és Hazel öccsének - Roberts egy negyedik kisbabát - még egy kislányt is szeretne. 

A pár egyik barátja anno azt nyilatkozta a National Enqurier-nek, hogy Julia és Danny jelenleg a negyedik babán dolgozik - miközben a színésznő a legújabb filmjét a Duplicity-t forgatja - és abban reménykednek, hogy a család hatodik tagja nyár végére megfogan. 

Lehet, hogy a színésznő dühkitörései miatt mégsem vállaják be azt a negyedik babát?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.