Még mindig nyerő a millió dolláros mosolya

Julia Roberts nem farag színészt a gyerekeiből

Kizártnak tartja Julia Roberts, hogy három gyermeke szerencsét próbáljon Hollywoodban. Amióta ikrei, a most négyéves Hazel és Phinnaeus megszülettek, a színésznő nem vállalt olyan szerepet, amely hetekre elszakította volna családjától.

2009.03.22 13:16UIP

- Mindenki tudja, mi történik a gyerekekkel a szórakoztatóiparban - mondja az Oscar-díjas színésznő. - Rengetegen tönkremennek, drogosok, alkoholisták lesznek, maradandó lelki sérüléseket szereznek. A gyerekeim majd akkor menjenek Hollywoodba, ha már kiforrott személyiségek, és bírják a strapát.

Amióta ikrei, a most négyéves Hazel és Phinnaeus megszülettek, a színésznő nem vállalt olyan szerepet, amely hetekre elszakította volna családjától. A most 20 hónapos Henry érkezése után azonban eleget tett egy felkérésnek, mert kémet még sosem alakított.

A Kettős játék című filmben olyan ipari kém bőrébe bújik, aki partnerével át akar verni két gyógyszermultit, hogy az így szerzett pénzzel végleg visszavonulhassanak. (Duplicity - hazai bemutató: 2009. április 30.)

Kettős játék
amerikai thriller (szinkronizált)

Szereplők:
Claire Stenwick Julia Roberts
Ray Koval Clive Owen
Howard Tully Tom Wilkinson
Dick Garsik Paul Giamatti

Gyártó: Universal, 2009
Eredeti cím: Duplicity
Írta: Tony Gilroy
Fényképezte: Robert Elswit
Zene: James Newton Howard
Executive producer: Ryan Kavanaugh
Producerek: Jennifer Fox, Kerry Orent, Laura Bickford
Rendezte: Tony Gilroy
Magyar szöveg: Speier Dávid

Országos bemutató: 2009.április 30.

Claire Stanwick CIA tisztviselő és Ray Koval brit titkosügynök otthagyják a kormányzati hírszerzés világát, hogy megszedjék magukat a két rivális multicég közt dúló, jól jövedelmező hidegháborúban. A küldetésük? Biztosítani egy termék titkosságát, amely egy vagyont hoz annak a cégnek, amely előbb szabadalmaztatja azt. Ugyanis megbízóik - Howard Tully iparmágnás és Dick Garsik vezérigazgató - semmilyen eszköztől nem riadnak vissza.

Ám ahogy a tét nő, a rejtély fokozódik és a taktikák egyre mocskosabbá válnak, Claire és Ray számára a legravaszabb titok mégis egymás iránt érzett egyre növekvő vonzalmuk lesz. És ahogy próbálnak egy átveréssel a másik előtt járni, a két munkamániás profi azon kapja magát, hogy ármánykodásaikat az a valami veszélyezteti, amit nem tudnak kicselezni: a szerelem. A hétszeres Oscar-jelölt Michael Clayton író-rendezője, Tony Gilroy rendkívül szórakoztató, fordulatos és romantikus krimit készített Julia Roberts és Clive Owen főszereplésével.

Történet

Az Oscar-díjas JULIA ROBERTS (Charlie Wilson háborúja, Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi, Közelebb) és az Oscar-jelölt CLIVE OWEN (A belső ember, Sin City, Közelebb) ezúttal TONY GILROY (a hétszeres Oscar-jelölt Michael Clayton rendezője) Kettős játék (Duplicity) című romantikus krimijében játszanak együtt. Roberts és Owen exkémeket alakítanak, akik ma nagyvállalatok alkalmazottaiként dolgoznak, miközben titkos szerelmi viszonyt tartanak fenn.

Amikor a cégeik között elfajult háború ellentétes oldalain találják magukat, kiderül számukra, hogy mi a legnehezebb feladat: megbízni a szeretett személyben. Claire Stenwick (Roberts) CIA-tiszt és Ray Koval (Owen) MI6-ügynök hátat fordítottak a hírszerzésnek, hogy helyette megpróbáljanak busás hasznot húzni a két rivális multi közt dúló hidegháborúból. Az a küldetésük hogy megkaparintsák egy gyógyszeripari termék képletét, amely egy vagyont ér az azt először szabadalmaztató cégnek. Az exkémek munkaadói – Howard Tully iparmágnás (TOM WILKINSON, Michael Clayton, John Adams) és a kegyetlen spekuláns, Dick Garsik vezérigazgató (PAUL GIAMATTI, Kerülőutak, John Adams) – mindent megengednek maguknak. Amikor megnő a tét, már senki sem tudja, ki kivel van, ezért Claire és Ray megpróbálják kijátszani egymást.

Miközben igyekeznek mindig egy lépéssel a másik előtt járni, a két magányos farkas tervének sikerét már csak egyetlen dolog veszélyezteti, amit nem tudnak kicselezni: a szerelem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.