Három nagy stúdiófilm debütált pénteken!

Nicolas Cage megverte Julia Roberts-et!

A móka és ügynökromantika helyett misztikus világvégethrillert választottak a hét végén az észak-amerikai mozibajárók: Nicolas Cage neve úgy látszik, továbbra is jól cseng. A híres veréses jelenet pedig legújabb közös filmjében látható, Julia Robertssel!

Julia Roberts visszatérése a vörös szőnyegre! képgaléria

2009.03.23 18:00MTI

Három nagy stúdiófilm debütált pénteken az amerikai mozikban: a Knowing (Megértés) Cage-dzsel a főszerepben, a Spancserek (I Love You Man) című romantikus blődli és a Kettős játék (Duplicity) című ügynökkomédia Julia Robertsszel és Clive Owennel. 

Az Alkonyattal befutott Summit Entertainment Cage-es produkciója szolid sikert könyvelhetett el a 24,8 milliós első hétvégi bevétellel, a Paramount-Dreamworks John Hamburg (Derült égből Polly) rendezte komédiája is hozta a várt 18 millió dollárt és a box office második helyét, a dobogó harmadik lépcsőjére szorult Universal-film, Roberts kémkalamajkája azonban a remények alatt teljesített 14,4 milliós becsült jegyeladásával. 

A tiniufós sci-fi-kaland, A Boszorkány-hegy bemutatása második hetében már csak a negyedik helyet tudta elcsípni 13 millióval, a Watchmen című szuperhősmozi viszont szépen tartja magát, március 8-i bemutatása óta 98,1 millió dollárt szedett össze az észak-amerikai jegypénztáraknál.

Nicolas Cage idén is 5 filmhez adja a nevét, 2007-ben pedig 4 alkotásban láthattuk őt, 2008-ban viszont megpihent, csak egy produkcióban játszott. Legutóbb a Veszélyes Bangkokban láthattuk őt, amelyet a kritika szétszedett és a közönség sem özönlött a vetítésekre.
 
Ezt az évet a Képlet (Knowing) thrillerrel kezdte, a kritikusok negyede nyilatkozott róla elismerően, a nézőket ez nem zavarta és annyian jelentek meg a mozikban, ami elegendő volt ahhoz, hogy a box office lista élére kerüljön a film. 

A Veszélyes Bangkok, a Next, A rejtélyek szigete amcsi bevételét már most leelőzte, az 50 milliós gyártási költségeit pedig biztos teljesíti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.