A pasik Bruce Willis-ek akarnak lenni!

Gondolta volna? Julia Roberts millió dolláros mosolya a nyerő!

Változnak az idők, de vannak olyan sztárok, akik időtlenek - ez derült ki a Gala magazin szavazásából, ahol azt tudakolták, hogy vajon kinek a bőrébe bújnának a legszívesebben az egyszerű földi halandók.

Bruce Willis bőrébe bújnának! képgaléria

2009.03.20 16:00rtlbulvar.hu
A férfiak 19 százaléka Bruce Willist választotta

Az újság ezer németajkú, 18 éven felüli férfit és nőt kérdezett meg. A voksok alapján még mindig Julia Roberts millió dolláros mosolya a nyerő – vele a válaszadók 24 százaléka cserélne. 

Tőle jócskán lemaradva, a lista második helyezettje Demi Moore lett (14 százalék). Érthetetlen, hogy a szegény sorsú, állandó párkapcsolati zűrökkel címlapokon levő Jennifer Aniston miért lett dobogós (13 százalék), de ők tudják. 

A futottak még kategóriában ott találjuk Cameron Diazt, Kate Winsletet, Nicole Kidmant, Michelle Pfeiffert, Drew Barrymoore-t, Gwyneth Paltrow-t és Sharon Stone-t. 

A férfiak szintén az örök értékekre szavaztak, ezért választotta 19 százalékuk Bruce Willist. Őt Will Smith szorongatta meg 17 százaléknyi vokssal, majd a rosszfiúk után az örök szépfiú, Brad Pitt következik 13 százalékkal. 

A listán még olyan nagy nevek szereplnek, mint Daniel Craig, Tom Cruise, Johnny Depp, Richard Gere, Robbie Williams, Leonardo DiCaprio és Ashton Kutcher

Elnézve a helyezéseket, Demi Moore családja igencsak jól szerepelt, hiszen exférje, Bruce Willis mellett jelenlegi szerelme, Ashton is felfurakodott a listára…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.