Te jó ég Bruce! Mi ez a szakáll?

Döbbenet! Bruce Willist nem lehet felismerni!

Furcsa képek láttak napvilágot a sármos színészről, Demi egykori férjéről, Bruce Willisről. Az 53 éves színészt senki sem ismeri fel, és nagyjából húsz évvel néz ki idősebbnek, mint tavaly.

Nézze meg! 53 évesen is dögös Bruce Willis? képgaléria

2008.10.13 19:30ma.hu
Ősz szakáll, papás kinézet! Valóban ő Bruce Willis?

A színész barátnője, a nála 23 évvel fiatalabb Emma Heming fehérneműmodell mindenesetre nem tudhatjuk mit szól pasija legújabb külsejéhez! 

A Die Hard széria sztárja Demi Moore-tól született lányával, Tallulahhal és kedvesével járta az egyik hollywoodi bevásárlóközpont üzleteit, és csak egy igen szemfüles fotós ismerte meg, aki mindenki ledöbbenésére közzé tette a képet! 

A színész most filmrendezői karrieren gondolkodik, és egy új szerep is kilátásban van!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.