Lefröcskölte vízzel!

Botrány! Bruce Willis egy fotósnak támadt!

A sztár nem szívbajos: ha az arcába nyomnak egy fényképezőt, ő visszatámad. A Die Hard filmekkel híressé vált Bruce Willis épp a kórházból tartott kifelé, amikor egy paparazzi megpróbálta elkapni a pillanatot. Bruce-t azonban nem olyan fából faragták, hogy némán tűrje a kiszolgáltatottságot.

2008.07.31 19:00rtlbulvar.hu

Meg ugyan nem verte a szemfüles lesifotóst, de gondoskodott arról, hogy egy életre elmenjen a kedve a fotózástól. 


– Csak annyit láttam, hogy Bruce jött ki a klinikáról, már be is indította az autóját, de valaki a kocsija körül ólálkodott egy fényképezőgéppel. Mire ő fogta az ásványvizét, és ráöntötte a férfira – mesélte egy szemtanú. A sztár az eset után pár nappal írásban kért bocsánatot az esetleges kellemetlenségekért. Nem Bruce Willis az egyetlen sztár, aki megtorolta a paparazzik pofátlan viselkedését. 

Nemrég Halle Berry jelentette fel őket személyiségi jogainak megsértéséért. Az egyikük ugyanis Halle kertjében fényképezte őt és pár hónapos babáját. Tavaly Britney Spears kelt ki magából, mert egy fotós túlságosan tolakodóan bánt vele. Több sem kellett a botrányhősnőnek, vagy tíz percig az esernyőjével ütlegelte a férfi autóját, aki ezek után bizonyára kétszer is meggondolja, hogy Britney-vadászatra induljon-e.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.