Élelmes autógyűjtők figyelmébe!

Bruce Willis e hónapban eladja néhány veterán autóját

Amit a Corvette-ről még a laikusok is tudnak:: minél régebbi, annál jobb. Bruce Willisnek egy egész gyűjtemény van belőle, kettőtől azonban megválik október 25-én. Az 1957-es és 1967-es gyártású veterán autókat a sztár felajánlotta árverezésre a Los Angeles-i Automotive Museum számára.

2008.10.07 08:40Kapás Róbert, ma.hu

A fent látható 1957-es Corvette-et korábbi feleségétől, Demi Moore-től kapta. Még az eredeti 220 lóerős motorral rendelkező, de időközben teljesen felújított járgány kikiáltási ára 70 000 dollárról indul.

Az alsó képen szereplő 1967-es modell a Corvette történetének legkeresettebb típusa, 435 lóerejével ma is az élmezőnyhöz tartozna, kikiáltási ára pedig 110 000 dollár lesz, de biztosak lehetünk benne, hogy mindkét kuriózum ennél jelentősen nagyobb összegért talál majd új gazdára.

A két Corvette mellett Bruce Willis árverésre bocsát további három ritkaságot, egy 1968-as Pontiac Firebird 400-ast, egy 1968-as Shelby Mustang GT 500-ast és egy 1969-es Dodge Charger-t.

Hogy miért teszi, legfeljebb tippelgethetünk. Talán rossz emlékeket idéznek a sztárban, de lehet, hogy csak kell a hely… vagy a pénz.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.