Furcsa események a sztár új filmjének forgatásán

Julia Roberts megállította a maffiát!

Julia Roberts személyes varázsa is elég volt a nápolyi maffia legyőzéséhez: a színésznő a dél-olasz városban forgatta Eat, pray, love című filmjének egyes jeleneteit, a híresség jelenlétének hírére pedig még a Camorra is szünetett tartott.

2009.09.16 14:00MTI
Julia Roberts az Eat, Pray, Love forgatásán

A sztár új filmjének nápolyi forgatása alatt a Camorra pihenőt hirdetett...

Campania tartomány filmbizottságának, valamint több száz önkéntesnek és rendőrnek hála a forgatási nap során nem történt semmilyen, a Camorrához köthető incidens, csak a csempészcigaretta árusítása folyt a megszokott mederben - számolt be kedden a La Repubblica című olasz napilap.

Nápoly Forcella nevű városrészének utcácskái hajnalban filmbe illő képsorokra ébredhettek, pirkadatkor ugyanis a stáb 70 kamionja gördült be a negyedbe, hogy tábort verjenek az igazságügyi palota előtt.

A világsztár kicsivel később futott be, érdeklődők hatalmas tömege várta. Az Eat, pray, love című filmben Julia Roberts egy New York-i nőt játszik, aki tönkrement házassága után indul világkörüli útra - így jut el Nápolyba.

A filmet Ryan Murphy rendezi, a produceri feladatokat a színésznő és jó barátja, Brad Pitt látja el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.