Bikiniben nem tökéletes...

Nézze meg! - Julia Roberts kissé löttyedt és ráncos

A Pretty Woman sztárja apró bikiniben lófrált a tengerparton, és kiderült, hogy bizony ő is öregszik - Julia Robert alakja már nem a régi.

Julia Robert bikiniben: kissé ráncos! képgaléria

2009.05.07 16:10rtlbulvar.hu

Lassan húsz éve annak, hogy a filmvásznon feltűnt egy elképesztően dögös, fiatal lány.

Julia Roberts volt az, a Pretty Woman (Micsoda nő) sztárja, aki ma már boldog, háromgyerekes családanya, és nem mellesleg 41 éves.

A forgatást azóta sem hagyta abba, és újabb filmjeiben is előszeretettel osztják rá a bombázó szerepét.

A minap végre sikerült a színésznőt úgy megörökíteni, ahogy valójában kinéz.

Ez az a látvány viszont egyáltalán nem az, amit a filmekben megszoktunk. Julia – bár súlyfeleslege láthatóan egy deka sincs – az évek során kicsit leeresztett.

A hasa löttyedt és ráncos, csakúgy, mint a feneke, ami még narancsbőrös is. Persze négyéves ikergyerekei, Hazel és Phinnaeus, valamint 22 hónapos kisfia, Henry kihordása is nyomot hagyott tökéletes alakján.

De nincs ezen szégyellnivaló, hiszen a korához képest még is így jól tartja magát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.