A sztárcsemete csak bámult értetlenül!

Hoppá - Julia Roberts a kisfia előtt szexelt

Julia Roberts hamar megkezdte másfél éves kisfia, Henry szexuális felvilágosítását. A színésznő ugyanis legújabb filmjének forgatására is magával vitte az apróságot, aki még a pikáns jeleneteket is végignézhette.

Képekben a gyönyörű Julia Roberts képgaléria

2009.03.29 18:05rtlbulvar.hu

Julia Roberts és Clive Owen nemrég forgatták le a Duplicity című filmet, amelyben a két főszerepelő az egyik jelenetben vadul egymásnak esik.

A színésznő szerint gyomorforgató volt a szexjelenet, és végig arra gondolt, hogy bárcsak vége lenne már.

Julia és Clive a Duplicity-ben

- Egymásra néztünk Clive-vel, és láttam rajta, hogy ugyanazt gondolja, mint én: iszonyatosan kellemetlen a helyzet. Ráadásul ott volt a kisfiam, Henry is, akit nem hagyhattam otthon, ezért magammal vittem a forgatásra. A szexjelenetnél is ott állt a sarokban, és engem bámult - fakadt ki Julia.

Clive és Julia ráadásul évek óta barátok, így még nehezebb volt levetkőzniük a gátlásaikat. Végül úgy oldották fel a feszültséget, hogy elkezdtek viccelődni egymással.

A rendező, Tony Gilroy pedig csak nézett rájuk megrökönyödve. Hiszen annak ellenére, hogy profi színészeket szerződtetett, úgy viselkedtek mindketten, mint az idétlen tinédzserek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.