Hindi nevet választott a gyerekeknek

Képek - Julia Roberts-t utálja egy indiai falu!

Kivívta egy indiai falu lakosainak haragját Julia Roberts amerikai színésznő, jóllehet filmforgatásának idejére még gyermekeinek is hindi nevet választott, és felkeresett egy helyi szent embert.

Julia Roberts bikiniben! képgaléria

2009.09.25 13:25MTI

A közkedvelt sztár szeptember 18 óta tartózkodik az Újdelhitől 65 kilométerre lévő Pataudiban az Eat, Pray, Love című film külső felvételein.

A forgatási munkálatok során háromszázötven biztonsági ember zárta le a település hindu templomát, ami kiváltotta a falusiak dühét, mert nem léphettek be az épületbe.

Julia Roberts az ikrekkel

"Nem akadályozhatják meg, hogy imádkozzunk, csak azért, mert itt van Julia Roberts!" - fakadt ki keserűen egyikük az Indian Express című napilapnak.

Julia Roberts a héten felkereste asramjában - remetelakjában - Szvámi Daram Devet, a helyi hindu szent embert, hogy áldást kérjen magára és három gyermekére.

Ebből az alkalomból az ikrek, Hazel és Phinnaeus a Lakszmi és a Ganes hindi nevet, bátyjuk, Henry pedig a Krisn Balrámot kapta.

A filmben - amely várhatóan 2011-ben kerül a mozikba - Julia Roberts egy sikeres New York-i nőt játszik, aki tönkrement házassága után Olaszországba, Indiába és Balira utazik, hogy "megtalálja önmagát".

Roberts mellett Billy Cudrup és Javier Bardem is feltűnik a filmben, amelyet Ryan Murphy rendez. A produceri teendőket Brad Pitt és Dede Gardner látja el.

Kimerültségig dolgozik Julia Roberts!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.