A szőkeség lesz maga Barbarella?

Katherine Heigl hamarosan csábos női űrharcosként!

Orvosi köpenyben és divatos kosztümökben szoktuk meg, de könnyen lehet, hogy Katherine Heigl következő jelmeze egy testhezálló szkafander lesz. A Grace klinikával híressé vált színésznő ugyanis esélyes a galaxis királynőjének szerepére a készülő remake-ben.

A csábos színésznő egy szál bugyiban... képgaléria

2009.06.29 16:00ma.hu

Az eredeti tervek szerint Robert Rodriguez rendezte volna a kultikus 1968-as sci-fi, az eredetileg Jane Fonda címszereplésével készült Barbarella újráját.


A direktor menyasszonyával, Rose McGowannel akarta újraforgatni a művet, de a gyártó stúdió a Terrorbolygó sztárját nem találta elég nagy névnek a főszerepre.

Később pedig Rodriguez is kihátrált a projektből, amikor kiderült, hogy Németországban kellene forgatnia, amit ötgyermekes apaként nem tudott vállalni.

Barberella

A Sin City és a Terrorbolygó rendezőjétől Robert Luketic, a Doktor Szöszi, az Anyád napja és a 21 - Las Vegas ostroma direktora vette át a remake-et.

Luketic ugyan még nem mondta ki a döntő szót, de a filmes a sajtóban többször célozgatott rá, hogy legutóbbi forgatási tapasztalatai alapján már sejti, kinek állna a legjobban Barbarella űrruhája.

Márpedig Luketic legutóbb a hazánkban idén októberben bemutatandó A csúf igazság című romantikus komédiát forgatta Katherine Heigl főszereplésével, aki Gerard Butler oldalán látható a filmben.

A romantikus vígjátékban Heigl szigorú, rideg tévéproducert alakít, aki egy nagyszájú férfitól kap leckét arról, milyen is az igazi szerelem.

Íme az egykori Barbarella:

Olvassa el! Heigel egy rockerrel ment szobára!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.