A sztár egyre türelmetlenebb!

Még nem akar gyereket Katherine Heigltől!

Josh Kelley szeretne gyermeket Katherine Heigl-től, valamikor. Először szerelem, aztán házasság, majd baba? A színésznő férje lassítani szeretne a tempón.

2008.08.06 16:10ma.hu
Vajon mikor jön a gyerek?

- Ez nem olyas valami, amiről most kellene beszélnünk, egyenlőre túl elfoglaltak vagyunk a babavállaláshoz. 

Josh a nyarat egyébként együtt töltötte Katherine-nel, aki, ha szabadideje engedte, elutazott vele a turnéhelyszínre. Az énekes augusztus 8-án egyébként Rod Stewarttal lép fel. 

- Van idő a családomra is, és ez nagyon jó. kell idő a feleségemre, de magamra is. Igyekszem kevesebbet koncertezni, és fura, de amióta kevesebbszer lépek fel, több dalt tudok írni. - írta az RTL Bulvár. 

A színésznő még márciusban nyilatkozta egy lapnak, hogy nagyon szeretne kisbabát férjétől, de a dolgok úgy haladnak, hogy ő jobban felkészült a babavállalásra, mint férje, Josh. 

Heigl azonban elismerte, hogy jobb, ha jelenleg karrierjére koncentrál, hisz bolond lenne a siker elején feladni mindent. 

A  hírekkel ellentétben, Kelley állítja, felesége nagyon várja már a forgatásokat, hogy újra belebújhasson Dr. Izzie Stevens bőrébe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.