Vakációzott a szőkeség: napsütés és alkohol!

Bikinis fotók! Katherine Heiglt nyaraláson kapták lencsevégére!

Grace klinika szőke sztárja, Katherine Heigl vakációzik. A fárasztó forgatásokat többnyire napozással tölti, így mindenki megcsodálhatja közel sem hibátlan alakját!

Názze meg a Grace klinika sztárját bikiniben! képgaléria

2008.06.24 14:30rtlbulvar.hu, ma.hu

A Grace klinika sztárja nyaralással tölti a szabadidejét. A képek tanúsága szerint az Emmy-díjas színésznő egyáltalán nem hagyta el magát az esküvője óta, bár lenne mit javítani az alakján. 

A fotók láttán azonban arra is fény derült, hogy a családalapítással egyelőre vár az ifjú pár, hiszen nyoma sincs egy új jövevénynek. Bár korábban Katherine azt nyilatkozta, hogy készen áll az anyaságra, kijelentése elhamarkodottnak tűnik, különösen ha megfigyeljük a borospoharak és a cigaretták mennyiségét a szőkeség közvetlen környezetében.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.