Kiért vesznek meg a férfiak idén?

Katherine Heigl-ért megőrülnek... - 2008 legkívánatosabb hölgyei képekben!

Újabb év, újabb felmérés - Vajon változott-e a pasik ízlése tavaly óta? Ismét listára kerültek a legvonzóbb sztár hölgyek, akikkel bármikor eltöltenének egy éjszakát a férfiak...Lássuk, kik ők?

Izgi fotók - A legkívánatosabb sztár hölgyek képekben! képgaléria

2008.02.01 12:34ma.hu - Fotó: hollywoodtuna.com

Az AskMen.com összeválogatta azokat a csinos sztárokat, akikkel mindenféle teketória nélkül randira menne a férfiak többsége. A legkívánatosabb hölgyek versenyében természetesen ott sorakoznak a régi kedvencek, mint Jessica Alba vagy napjaink Marilyn Monroe-ja, Scarlett Johansson - de akadnak újoncok is, akik méltán örülhetnek a megtisztelő címnek. Van elég hely, 99-en szerepelnek a legjobb nők listáján, így ki-ki átgondolhatta a saját helyezése jogosságát...

A nagybetűs Nő nem más, mint Katherine Heigl - A céltudatos szőke szépséget szavazták első helyre az AskMen.com olvasói. A színésznő az utóbbi években robbant be a köztudatba, pedig évekkel korábban is feltűnt már filmszerepekben, olyan sztárok mellett, mint például Gérard Depardieu - a színésznő az Apám, a hősben a sztár kissé dacos tinédzser lányát játszotta. Magyarországon a Grace Klinika sztárjaként lett népszerű a szőke színésznő, aki fiatal kora ellenére már elnyert egy Emmy- és egy Golden Globe-díjat is.

Második helyen végzett a gyönyörű brazil modell, Alessandra Amborosio, jelenleg a Victoria's Secret legmenőbb manökenje.

Az intim titkait sem rejtegető színésznő, Kate Beckinsale kapta a harmadik helyezést a legkívánatosabb hölgyek sorában. A Pearl Harbor-ral befutott gyönyörű sztár sosem riadt vissza attól, hogy hálószoba-titkait megossza a nagyérdeművel, és állítja, hogy jól működő házassága is a remek szexen múlik.

Eva Mendes modell és színésznőé a negyedik helyezés - Az egzotikus sztár méltán hívja fel magára a figyelmet. Legutóbb egy talkshow vendégeként pakolta ki mélyen dekoltált blúzában méretes idomait, elvonva ezzel mindenki figyelmét a műsor lényegéről...

Jessica Alba következik a sorban, aki jelenleg éppen kismama-szerepben látható. A szép színésznő mostanság nagy kedvenc a férfiak körében, ám népszerűsége kicsit lecsökkent, amióta bejelentette: nemcsak megtalálta az Igazit Cash Warren személyében, de teherbe is esett. A színésznő nagy izgalommal készül első gyermeke fogadására.

A Woody Allen által mai Marilyn Monroe-ként emlegetett Scarlett Johansson sem maradhatott le a listáról, aki számos változatos filmszerepben bizonyította már rátermettségét.

A mindössze tizenkilenc éves Rihanna is szerepel az elsők között - neki még van mit rejtegetnie. A fiatal sztár egy hete mutatta meg magát a német FHM magazinban először félmeztelenül - de a kényes részeket takarta a keze. Ám várhatóan nem ezek voltak az utolsó meztelen képek az egyre népszerűbb Rihannáról...

A legkívánatosabbak között van még a színésznő Jessica Biel, Marisa Miller és a szintén gyönyörű brazil modell Adriana Lima - ők azok, akik feltehetően egyik évben sem fognak hiányozni a listáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.