Bugyiban rohangált a sztár az utcán!

Ciki képek: Katherine Heigl elhagyta a nadrágját!

Vicces - Alaposan megdöbbenthetett mindenkit Katherine Heigl a minap, amikor egyszál bugyiban jelent meg az utcán Los Angelesben!

Katherine Heigl egyszál bugyiban az utcán! képgaléria

2008.04.17 11:55ma.hu

A csinos szőke színésznő meglehetősen tanácstalannak tűnt - Nadrág nélkül, egyszál bugyiban térült-fordult az utca kellős közepén, és a parkolóautomata környékén szeretett volna menedéket találni a kíváncsi szemek elől!

Mindez szerencsére nem a valóságban, hanem a sztár legújabb filmjében történt meg...Akik látták, megmosolyoghatták a vicces jelenetet! Katherine élethűen esett pánikba, miközben minden erejével igyekezett elkerülni a feltűnést. No persze, egy bugyiban sétálgató csinos nőnél ez eleve lehetetlen vállalkozás!...

A Grace Klinika szőkesége Gerard Buttler oldalán forgatta a Huszonhét idegen igen című alkotást, mely újabb mulatságos és romantikus darabja a színésznő eddigi életművének. A csinos sztár korábban a Felkoppintva című produkcióban kápráztatott el bennünket.

Katherine egyébként nemrégiben elárulta: mostanában ütősebb szerepre vágyik, mert megelégelte, hogy ő a romantikus vígjátékok ügyeletes koszorúslánya...A magánéletében egyébként Heigl kisasszony cseppet sem szingli.

Sőt, férjével, Josh Kelley-vel már az első gyermeket tervezgetik. Igaz, abban nem jutottak eddig egyetértésre, hogy mikor...A színésznő ugyanis már a nyáron szíves-örömest vállalta volna a babát, de a párja megálljt parancsolt. Így valószínű, hogy a páros csak a következő télen vág bele a "babaprojektbe"...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.