Agytumor végez Izzievel?

Tényleg kiírják a sorozatból Katherine Heiglt?

Az amerikai US Weekly magazin értesülései szerint a Katherine Heigl által megformált Dr. Izzie Stevens az ötödik évadban meg fog halni - a forrásuk pedig állítólag stábtag, így hihető a történet.

Őrülten szexis képek a sorozat-sztárról! képgaléria

2008.07.18 13:15rtlbulvar.hu

A stáb és a színésznő között még június elején alakult ki vita, ugyanis Heigl könyörögve kérte az Emmy szövetséget, hogy ne vegyék számításba idén a jelöltek közé, mert nem nyújtott a forgatókönyvének köszönhetően kiemelkedő alakítást. 

A fenti kérésen, és annak magyarázatán a kórházsorozat producerei és írói igen csak felháborodtak, s éppen ezért úgy döntöttek, hogy az új évadban Dr. Stevens súlyos beteg lesz, agydaganatot fognak észlelni nála – legalábbis ezt állítja az újság forrása. 

- Shonda Rhimes (a sorozat fő producere) teljesen kiakadt Katherine kijelentésén – mesélte a bennfentes. – Ez úton akarnak kibabrálni vele. Ami a legérdekesebb, hogy a színésznő nem tudja még, hogy túléli a rákot, vagy áldozatává esik.
 
A pletykálás után térjünk át jobb hírekre: úgy tűnik, hogy az új évad több téren is ütősnek ígérkezik, ugyanis a már egyszer emlékezetes alakítást nyújtó Grace klinika vendégszereplő, Jeffrey Dean Morgan visszatér a kórházsorozatba, Danny Duquette szerepében. Mint ismeretes, a második évadban halt meg szívbetegségben, de visszatért már egy-két epizód erejéig a harmadik évadban is, amikor Meredith ’meghalt’. 

A híresztelések szerint az 5. évadban Izzie vízióinak köszönhetően tér vissza, amik a tumor miatt kezdődnek. Egy másik forrás pedig Izzie lehetséges agytumorán viccelődött. 

- Ha tényleg rákos lenne, akkor ismét jelöltethetné magát az Emmy-díjra! Az új évadról annyi derült még ki, hogy az évadnyitó epizód szeptember 25-én, csütörtökön kerül a tévéképernyőkre egy kétórás résszel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.