Sztárok sem különbek a hétköznapokon!

Képek! Így néz ki Katherine Heigl smink nélkül és kócosan!

Minap a népszerű sorozat sztár Katherine Heiglt fotózták le kiváncsi paparazzók. A képek tanulsága szerint a hírességek sem talpig sminkben és sem tökéletes frizurával élik mindennapjaikat.

Képek: így fest a színésznő smink nélkül! képgaléria

2008.06.30 09:52ma.hu
Smink nélkül is gyönyörű

A friss házas Katherine Heigl otthonra egyszerű ruhát választott, noha ügyelt arra, hogy azért némi szexissége megmaradjon: az egyszerű piros póló feltűnően kivágott. Mikor a Grace Klinika sztárja lehajol a kiskutyához igen csak belátni csinos cicijeihez. A színésznő smink nélkül és kócosan is gyönyörű, noha nemrég tért haza vakációjáról, ami egyik oka is lehet kissimultságának.

A nyaraláson készült képek tanúsága szerint az Emmy-díjas színésznő egyáltalán nem hagyta el magát az esküvője óta, bár lenne mit javítani az alakján, de az arca hibátlan a színésznőnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.