Imádja a zsíros sajtokat egy pohár borral!

Fürdőruhás képek! Katherine Heigl értékeli az életét!

Katherine Heigl megtanulta értékelni az életet! A szép színésznő szereti kiélvezni az élet adta lehetőségeket, imád enni, inni és boldognak lenni!

Fürdőruhás képek! Imád enni mégis szuper alakja van! képgaléria

2008.08.25 13:00ma.hu

"Egyáltalán nem hiszem, hogy mindnyájunknak 36-os méretűnek kell lennünk. Az egyszerűen nevetséges lenne. Tudod, mi a fontos? 

Hogy jól érezd magad, és ne csak unalmas salátákat egyél, amelyeket utálsz. Néha belefér egy zsíros sajt egy pohár borral." - nyilatkozta a színésznő a celebrity-maniának.

Katherine Heigl, aki - miután az öccse 15 évesen meghalt - pontosan tudja, hogy az élet múlandó, és minden pillanatát ki kell élvezni. 

" Öcsém halála után átértékeltem a dolgokat és elkezdtem odafigyelni az apró örömökre, amik megadatnak az életben! - vallja a gyönyörű Katherine.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.