A Grace Klinika sztárja nagyon zavarban volt!

Mi történt? Katherine Heigl egy rockerrel ment szobára!

Igazi cicababaként vonult ki rocker férje oldalán Katherine Heigl, a Grace Klinika sztárja a Hotel Cafe-ból. Bár pár másodpercig azt hitte, hogy senki sem látja őket, kénytelen volt rájönni, hogy néhány elvakult rajongója bizony ott szobrozik a járda szélén.

A csinos Katherine fürdőruhában szeret flangálni! képgaléria

2009.01.23 14:45ma.hu

Katherine, aki a Grace Klinika sztárjaként lett ismert rágyújtott egy szál cigire és kiosztott pár autogramot rajongóinak, akik lesben álltak. 

Kate férje, a rockzenész Josh Kelley mindezt nyugisan tűrte, úgy látszik, kezdi megszokni, hogy felesége nagyobb sztár nála. – írja a Kiskegyed.

Zavarban volt kilépve a szállodából!

Bár egy ideig arról szólt a fáma, hogy Kate elhagyja a Grace Klinikát – először azért, mert szerinte kevés pénzt kap, másodszor pedig majdnem kiírták a történetből. 

A sorozatot gyártó ABC nemrég arról nyilatkozott, hogy nem engedi el a színésznőt, így továbbra is csodálhatják a szőkeséget rajongói orvosként!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.