A sztár felhagy káros szenvedélyével!

Képek! Katherine Heigl gyermekszülés miatt hagyja abba a dohányzást?

A színésznőt korábban csak cigarettával a kezében lehetett lencsevégre kapni, még a forgatási szünetekben is dohányzással ütötte el minden szabad percét. - írja az RTL Bulvár.

A szép színésznő szexi fürdőruhában! képgaléria

2008.09.25 16:15ma.hu
Katherine Heigl fújja a füstöt!

Sokan már azon gondolkoztak, bizonyára azért szív ennyit, mert reklámszerződést írt alá egy dohánytermékeket forgalmazó cikkel, de tévedtek 

- Mrs. Kelley szimplán csak odavan a bagóért, a tüdeje pedig nagy valószínűséggel inkább fekete már, mint rózsaszín... 

T. R. Knight, aki a színésznő munkatársa és jó barátja azt állítja, hogy a sztár le akar szokni.

A színész, aki korábban szintén a dohányosok táborát erősítette, támogatja Heigl erőfeszítéseit, hogy abbahagyja a dohányzást, hisz 7 év után nem lesz könnyű dolga. 

Heigl lassan az egy éves házassági évfordulóját ünnepli, így az is lehet, hogy a közelgő gyermekáldás miatt kénytelen felhagyni káros szenvedélyével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.