A tigrisektől sem fél a Grace Klinika sztárja!

Képek- Katherine Heigl a ragadozók karmaiban!

Katherine Heigl állatszeretetről tett tanúbizonyságot, amikor ellátogatott a Villalobos Rescue Center-be, az Egyesült Államok legnagyobb Pit Bull mentőközpontjába.

Bájos képek - Katherine Heigl rajong az állatokért! képgaléria

2008.11.11 14:30ma.hu

A menhelyen azonban nem csak kutyák, hanem farkasok, mosómedvék, medvék valamint egy párduc és egy tigris is él. 

Heigl kisasszony félelmet nem ismerve kuporodott le a nagy ragadozók mellé, és még puszit is adott mindegyiknek.

Katherine Heigl-t nemrég már egyszer lefotózták kiskutyájával, azokon a képeken is az önfeledt öröm és rajongás látszik az arcán az állatok felé. A kíváncsi paparazzók ezen a képen smink nélkül kapták le a sztárt. 

Ezeken a képeken látszik , hogy Katherine otthonra egyszerű ruhát választott, noha ügyelt arra, hogy azért némi szexissége megmaradjon: az egyszerű piros póló feltűnően kivágott. 

Mikor a Grace Klinika sztárja lehajol a kiskutyához igen csak belátni csinos cicijeihez. A színésznő smink nélkül és kócosan is gyönyörű!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.