Búcsúzik a Grace klinika két sztárja!

Már nincs szükség rá- Katherine Heiglt kidobták!

Hivatalosan bejelentették, hogy leköszön a sorozatból a Grace klinika szőke hősnője, Katherine Heigl és T.R. Knight. Heigl örökre elhagyja a sorozatot. Vajon Izzyt megölik a forgatókönyvírók?

A gyönyörű és szexis Katherine Heigl bugyiban! képgaléria

2009.02.11 15:00mellesleg
Katherine boldog menyasszonyként!

A nagy sikerű, 2005-ben indult kórházsorozat alkotói még nem döntöttek, milyen módon "írják ki" a két fontos szereplőt, de azt már sejteni lehet, hogy míg Heigl végleg távozik, Knight-nak lehetősége lesz visszatérni néhány epizód erejéig.
 
James Pickens Jr. ezt nyilatkozta:
 
- "Távozik. Bármerre is veti Katherine-t a sorsa, a legjobbakat kívánom neki." 

Hozzáfűzte még, hogy Knight azért hagyja el a sorozatot, mert más karriervonalakat is ki akar próbálni.

Korábban Heigl azt nyilatkozta, hogy nem szül majd saját babát, mert az nem lenne jó hatással a karrierjére, ám most kilép a sorozatból! Vajon az az oka, hogy mégis gyereket szeretnének? 

Eddig az a hír járt, hogy egy koreai kisbabát szeretne adoptálni, ugyanis nővére, Meg is ebből az országból származik. Néhány hónappal ezelőtt a színésznő és férje, Josh Kelley már fel is keresett egy ügynökséget és már elkezdték kitölteni a szükséges papírokat.
 
- "Még rengeteg ideje van arra, hogy szüljön vérszerinti gyerekeket is" - nyilatkozta a lap forrása. 

A 29 éves színésznő nemrég kifejtette, már letett arról, hogy várandós legyen, ugyanis számára nem lenne nagy boldogság! Majd meglátjuk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.