A neten üzent rajongóinak a Rihannát megverő sztár

Videó! Chris Brown: Nem vagyok egy szörnyeteg!

Chris Brown, a híres R&B énekes egy videó üzenetet küldött a héten rajongóinak, amiben az állt, hogy ő nem egy szörnyeteg! Magyarázkodik az ügyben, hogy vajon miért verte véresre szerelmét, Rihannát...erre viszont nem nagyon van magyarázat!

Chris Brown bűnbánóan ált a bíróság előtt! képgaléria

2009.05.28 15:40ma.hu
Brown és Rihanna a régi szép időkben!

Brown a videóban nem említi meg Rihanna nevét, de egyértelműen lehet érezni, hogy csúnya tettére céloz azzal a kijelentéssel, hogy nem egy szörny! 

Az énekes különben a videóban leginkább legújabb albumát, a Graffiti-t kívánja reklámozni ám tart attól, hogy a brutális verés óta elfordultak tőle a rajongók. - írja a Daily Mail.
 
- " Csak azt szeretném mondani, hogy nem voltam magamnál abban a pillanatban, mintha nem is én lettem volna…minden igaz rajongómnak azt üzenem: Szeretlek titeket! És nem vagyok egy szörnyeteg!”

 A videóban tett vallomást itt nézheti meg!

A 21 éves énekesnőt Chris Brown a Grammy-gála előtt verte meg brutálisan, és utána Rihanna összevert arca körbejárta asajtót és a világhálót…. 

Brown ügyvédje azonban akkor beadott egy indítványt, hogy kiderítsék, hogyan kerülhetett a kép egy internetes oldal birtokába. Mark Geragos feltételezése szerint valójában egy rendőrtiszt adta ki a képeket, és ennek bizonyításával a vád hitelességét szeretné csökkenteni. 

Mint arról akkor is írtunk, Rihanna és Chris Brown különben nem jelent meg a februári Grammy-gálán, mivel veszekedésük tettlegességig fajult. Az énekesnőről készült képeken a verés után jól látszik, a szája felszakadt, arcán horzsolások vannak.

Kiváncsi Rihanna pucér fotóira? Itt azokat is megnézheti!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.