Az énekesnővel egyszer már elbántak...

Képek - Rihanna fegyverekkel szerelkezett fel!

Alaposan megviselte a csinos énekesnőt a barátjával való brutális verekedés - Rihanna felépülése óta nemigen mosolyog, állítólag ki is adta Chris Brown útját - újabban pedig fegyverekkel is felszerelkezett!

Rihanna fegyverekkel szerelkezett fel! képgaléria

2009.03.27 11:15ma.hu

Ma már újra kimerészkedik az utcára Rihanna, egy-két bulin is látták már - A barbados-i szépség azonban meglehetősen komoly ábrázattal közlekedik, és külsejét is megváltoztatta.

Más frizurát visel, és úgy tűnik, tetoválások terén is újított: pisztolyokkal díszítette magát, ráadásul nem is eggyel.

Négy fegyver lelhető fel hamvas bőrén, látható helyeken. A két karján jól észrevehető, de a jobb kar alatt, a melle vonalában is van egy.

Kivágott ruhában mindenesetre intő jelként szolgál a körülötte legyeskedőknek...

Rihanna a Nobu japán étteremben jelent meg a minap Los Angeles-ben, dögösen kiöltözve, de ismét elég mosolytalanul.

Remélhetőleg azért mielőbb összeszedi magát - a hírek szerint valóban szakított brutális barátjával, Chris Brown-nal, aki hetekkel korábban úgy megverte, hogy az énekesnő több napos kórházi ápolásra szorult.

A 21 éves sztár először megbocsátott mindössze 19 esztendős, zenész párjának, de miután többen - köztük Oprah Winfrey - figyelmeztették, hogy az efféle ember másodszor is ütni fog, úgy tűnik, megvált álmai lovagjától...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.