Díjra jelölték a bántalmazót!

Képek - Imádják a gyerekek Rihanna brutális verőjét?!

A Nickelodeon nem zárja ki a Kid's Choice Awardsra jelöltek sorából a brutális rapsztárt, Chris Brown-t, aki nemrég agyba-főbe verte kedvesét, Rihannát.

Képekben az R&B sztár Chris Brown képgaléria

2009.03.12 10:30MTI

Nem zárja ki a Kid's Choice Awardsra (KCA) jelöltek sorából Chris Brown-t a díjátadót szervező Nickelodeon tévécsatorna az online petíció ellenére sem, amely a barátnője bántalmazásával vádolt zenész nevezésének visszavonását követeli.

A Nickelodeon a gyermekek szavazatai alapján állította össze még tavaly a jelöltlistát, amelyet február 6-án hoztak nyilvánosságra.

Chris Brown a kedvenc férfi énekes és a kedvenc dal (Kiss Kiss) kategóriában is a nevezettek közé jutott. Barátnője, Rihanna szintén esélyes a kedvenc dal díjára.

Chris a kedvesével, Rihannával

A 19 éves Brown a februári 8-i Grammy-díjátadó reggelén verte agyba-főbe a 21 éves Rihannát, aki feljelentést tett az ügyben.

A Nickelodeonnak címzett online petíciót, amely mind Brown, mind Rihanna kizárását kérte, keddig közel ötezren írták alá. A tiltakozók szerint Brown nevét azonnal el kellett volna távolítani a jelöltlistáról, amint eljárás indult ellene.

Rihanna ellen pedig az a kifogás, hogy bántalmazása után nem szakított barátjával.

"Mint minden KCA-jelöltünket, Chris Brownt is hónapokkal ezelőtt nevezték a gyerekek a díjra előadói teljesítménye alapján, és végső soron a gyerekek fogják eldönteni azt is, hogy ki nyer a kategóriában" - magyarázta a csatorna álláspontját Dan Martinsen, a Nickelodeon szóvivője.

A Kid's Choice Awards-gálára március 28-án kerül sor. A jelöltekre szinte a díjak átadásáig lehet szavazni a Nickelodeon honlapján.

Brown egyébként nem az egyetlen vitatott KCA-jelölt: a kedvenc férfisportolók között Michael Phelps-re is lehet voksolni, akit tavaly ősszel marihuánaszíváson kaptak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.