Karrierjébe és életébe kerülhet az ütés?

Képek - Meg akarják ölni Rihanna barátját!

Nem csoda, ha nem tudnak megbocsátani a csinos barbados-i énekesnő rajongói a Rihannát alaposan megruházó sztárnak - Chris Brown-t azonban napok óta testőrök is vigyázzák. Nem véletlenül...

Még boldogan: Rihanna és Chris Brown képgaléria

2009.02.26 10:15ma.hu

Napokig kórházban lábadozott a 21 éves Rihanna, miután a Grammy-gálát megelőző napon olyan csúnyán összeveszett a barátjával, Chris Brown-nal, hogy a vita tettlegességig fajult.

A fiatalok - itt még teljes egyetértésben...

Brown állítólag ököllel ütötte a sztárt. Rihanna arca tele lett véraláfutással, betört az orra és felszakadt a szája is.

A róla készült és napvilágra került rendőrségi fotó meglehetősen ijesztő...

A hírek szerint a 19 éves Chris Brown-nak nemcsak amiatt van alapos oka van aggódni, hogy karrierjének annyi a brutális verés után; életét is féltenie kell!

Halálosan megfenyegették. Egy forrás az In Touch Weekly című lapnak azt nyilatkozta, hogy a sztár fél. Már nemcsak az a baj, hogy karrierje valószínűleg derékba tört és barátnőjét is elveszítette, de életére is akarnak törni. Nem bíz mostantól semmit a véletlenre: testőrökkel kísérteti magát.

Hivatalosan máig nem erősítette meg a Los Angeles-i rendőrség, hogy Chris emelt kezet a csinos énekesnőre.

Fotó Rihanna összevert arcáról

Az azonban, hogy egyikük sem jelent meg a Grammy-gálán, sőt Rihanna minden közeljövőben tartandó koncertjét lemondta, alátámasztja a dolgot.

Mint ahogyan az is, hogy Brown bocsánatot kért utólag a történtekért és azt üzente, igyekszik jobb emberré válni...

Úgy hírlik egyébként, hogy nem először veszett össze csúnyán a sztárpár.

A kettejük közti feszültséget azonban korábban általában Rihanna féltékenykedése okozta, mivel a párja gyakran flörtölgetett más hölgyekkel.

Állítólag most is egy titokzatos sms indította el a lavinát, amely véletlenül a sztár kezébe került...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.