Lemondták az énekesnő soron következő koncertjeit!

Betört orr és felszakadt száj! Súlyos állapotban a verés után Rihanna!

Rihanna zúzódásokkal, betört orral és felszakadt szájjal fekszik a kórházban - 8 napon túli sérüléseket szenvedett miután barátja, Chris Brown a Grammy gála előtt szinte ájultra verte.

Mikor fog legközelebb így fellépni Rihanna? képgaléria

2009.02.12 15:40ma.hu

Elmarad Rihanna február 13-ra tervezett malajziai koncertje és a közeljövőben tervezett megjelenéseit is lemondta. A 20 éves R&B sztárt barátja, a rapper Chris Brown hagyta helyben a múlt hétvégén az utcán, éppen a Grammy-díjátadó előtti éjszaka. 

Rihanna azonnal kórházba került, sérülései 8 napon túl gyógyulóak. Az énekesnő Los Angeles-i képviselői tájékoztatták a malajziai Pineapple Concerts szervezőit arról, hogy a február 13-i koncertet el kell halasztani, tekintettel a Rihannával történtekre.

Az I Don't Like You In That Way információi szerint Rihanna és az őt összeverő Chris Brown egy pajzán sms miatt kezdett veszekedni. Párjával, Brownnal egy egyelőre ismeretlen fiatal nő kacérkodott telefonon. Rihanna ezt véletlenül észrevette, és szóvá tette.
 
A The Los Angeles Times az ügyben tájékoztatás kért a rendészeti illetékesektől, illetve meg nem nevezett forrásoktól idézett, amelyek szerint Rihanna a rendőrségen úgy nyilatkozott, hogy Brown bántalmazta őt.
 
A hatóságok szerint az államügyész fog dönteni az ügy további menetéről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.