Fürdőruhában fotózták a szép énekesnőt!

Képek- Rihanna új, őrülten szexis bikinis fotói!

A februári GQ Maxico Magazinban jelentek meg azok a képek, melyeken az énekesnőt egy szál melltartóban és fürdőruha felsőben láthatjuk! A képek remekül sikerültek, sőt!

Rihanna bikiniben pózol a GQ Maxico februári számában! képgaléria

2009.01.28 16:00ma.hu

A szexi színésznőről csodaszép fotók készültek a februári számba, amiken nem „rosszlányos” oldalát, hanem érzéki arcát mutatja. 

A barbadosi származású énekesnőt ugyanis az utóbbi időben sok kritika érte az öltözéke miatt… Mostanában fellépőruhái túl sokat mutatnak meg tökéletes idomaiból. 

Emiatt is gondolják úgy a többségében muszlim vallású országban egyesek, hogy nincs szükség ilyen sztárokra, és megpróbálják megakadályozni Rihanna fellépését. Így aztán az R&B üdvöskéjének világ körüli turnéja nem biztos, hogy eljut Malajziába. Az iszlám párt szóvivői szerint az énekesnő fellépése egyet jelentene a keleti kultúra megsértésével és a hazai művészek lebecsmérlésével. 

Az énekesnő a Good Girl Gone Bad című világturnéja keretében lépne színpadra Kuala Lumpurban. Rihanna azok közé tartozik, akik az új amerikai elnök, Barack Obama beiktatási ünnepségén is szerepet vállaltak. 

Az ország konzervatív iszlamista pártja a fellépés betiltását szorgalmazza, mert túlontúl kihívónak tartják a húszéves énekesnő fellépőruháját. Álláspontjuk szerint Rihanna hiányos öltözéke sértené a hagyományos ázsiai értékeket.

Fotó: egotastic.com

A sztár rendezheti ugyan ruhatárát, de a nemzetközi politika hullámai még így is ronthatják február 13-i fellépésének esélyeit a délkelet-ázsiai országban. A közelgő koncert „a keleti kultúra megsértésével egyenértékű, lenézi a helyi művészeket, mérhető veszteséget okoz az ország gazdaságának és Izrael háborús politikáját támogatja,” fogalmazta meg sajátos gondolatmenetét Kamaruzaman Mohamad. 

A politikus ezen felül indítványozta a koncertengedélyeket kiadó hatóságnál, hogy akadályozzák meg a fellépést. A koncert szponzora a napilapnak nyilatkozva elmondta: Rihanna beleegyezett, hogy eleget fog tenni a helyi szabályoknak fellépése során, ám hogy ez részletesen mit takar, arra nem tért ki. 

Rihanna nem az első világhírű előadóművész, aki ilyen akadályba ütközik. Tavaly Beyonce mondott le egy tervezett fellépést az országban, mert a szervezők megriadtak az esetleges koncertellenes tiltakozástól. 

2006-ban pedig a Pussycat Dolls kénszerült 2 000 font értékű bírságot fizetni, amiért megsértették Malajzia közerkölcseit

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.