Merész- az énekesnő mindent bedobott!

Rihanna nem fért bele a fűzőjébe, de belepasszírozta a melleit!

A legbujább, legizgatóbb női ruhadarabok egyike kétségkívül a fűző. Úgy meg aztán végképp, ahogy Rihanna viseli!

Szabályosan kibuggyantak Rihanna keblei a fűzőjéből! képgaléria

2008.12.18 14:10ma.hu
Nem sok hiányzott a cicivillantáshoz!

Az énekesnő egyre magasabb szintre emeli eme buja ruha viselését, ugyanis egy chicagói karácsonyi koncerten szabályosan kibuggyantak keblei fémesen csillogó fűzőjéből, mely rafinált szabásának köszönhetően pont a kellő helyen támasztotta alá őket ahhoz, hogy biztosítékot kiverő dús dekoltázst alkossanak.
 
A szűk bőrnaci már csak ráadás volt, feltéve, hogy valaki képes volt a tekintetét elsiklatni Rihanna egyéb domborulatai felé is. 

A vad külső sem véletlen, hisz az énekesnő hű maradt új „Good Girls Gone Bad” albumának címéhez és bebizonyította, hogy már ő sem az a kifejezett rendes lány. 

Már jó ideje terjengnek olyan pletykák, miszerint Rihanna biszexuális. A MediaTakeOut.com oldala ezúttal egy olyan fotót hozott nyilvánosságra, ami alátámaszthatja a pletykákat és Rihanna sok fiatal rajongóját meglepetésként érte.
 
A hírek szerint egy forró hangulatú bulin készült egy kép, ahol az énekesnő kevélykedve markolássza barátnője melleit.

Rihanna korábban sem volt szégyenlős - ez tény. A lapok egyik korábbi fellépése után arról cikkeztek, hogy a tizennyolc éves popsztár sztriptíztáncosokat megszégyenítő mozdulatokkal vonaglott a színpadon - mindenki arra várt, mikor tűnik fel valamelyik felkapott férfimagazin hasábjain pucéran az énekesnő.
 
Mélyen dekoltált, szuperszexi ruhákban jelenik meg mostanában, és már nem takargatja a bájait 

Egyesek szerint a mellei jócskán megnőttek az elmúlt időszakban...vagy csak a push-up melltartó teszi? 

Rihanna legújabb fotóinak tanúsága szerint a mély dekoltázs maradt, de úgy tűnik, a cicik nem! Határozottan terebélyesebbnek tűnnek ugyanis a sztár keblei. Talán műtétet is bevállalt a még nagyobb siker érdekében?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.