Az énekesnő volt az áldozat!

Mégiscsak Rihanna kapta azt a pofont!

Rihanna szerelme ugyan nem került rácsok mögé, de a gyilkosokat is védő, legjobb ügyvédet már felfogadta. Christ bántalmazással, és szándékosan elkövetett testi sértéssel vádolják. Ugyan az óvadékot kifizette egy jó ügyvédre szüksége lesz!

képgaléria

2009.02.10 16:00rtlbulvar.hu
Chris Brown és Rihanna

A Grammy gála előestéjén a popszakma legtüzesebb párocskája Rihanna és Chris Brown még együtt villogott. Vihorásztak, nevetgéltek, azonban másnap fél 1-kor megdöbbentő eset történt. 

Rihanna hirtelen lemondta a fellépést, majd jött a hír, hogy szerelmét Chris Brown-t letartóztatták, mert erőszakoskodott egy nővel. Később 50 ezer dollár óvadék fejében kiengedték a zenészt.
 
Vasárnap délután többen látták Christ kocsikázni egy nővel. Szó szót követett, majd elcsattant néhány pofon is. Egy szemtanú azonnal tárcsázni kezdte a 911-et, és jelentette az esetet. Mire odaértek a rendőrök Chris elhajtott a kocsijával és csak a vérző nő maradt ott az utca szélén. Többen arra gondoltak, Rihanna volt az áldozat. Órákkal az incidens után többen látták Christ és Rihannát együtt távozni a London Hotelből.
 
A párra a hotel testőrei is felfigyeltek, amint poggyászaikkal távoztak. Christ bántalmazással, és szándékosan elkövetett testi sértéssel vádolják. Ugyan az óvadékot kifizette egy jó ügyvédre szüksége lesz, amiről már gondoskodott is. 

Mark Geragost, az igazi törvényszéki ragadozót bérelte fel. Az ügyvéd védett már gyilkosokat, tolvajokat és Scott Petersont, Winona Rydert, és Michael Jacksont is többször kihúzta a csávából. Rihanna és Chris viharos kapcsolata még 2007-ben kezdődött, de csak egy évvel rá mondták ki hivatalosan szerelmüket. 

Mindketten ragaszkodnak hozzá, hogy semmit nem mondanak a nyilvánosság előtt kapcsolatukról. Szerelmük sohasem volt felhőtlen, állandó hullámvölgyek jellemezték, de elszakadni sosem bírtak egymástól. 

Egy barátjuk szerint mindketten nagyon makacsak, ezért egyik pillanatban imádják egymást, a másikban pedig utálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.