Szakított az énekesnő? Hol van Chris?

Képek - Rihanna megszabadult a lovagjától?

Az énekesnőt és kedvesét mostanában nem sokat látni együtt, ha tehetik külön szórakoznak - A hollywoodi madarak azt csiripelték, hogy Rihanna és Chris Brown útjai szétválnak.

Rihanna bikinis fotói a GQ Maxico februári számában! képgaléria

2009.02.04 19:45rtlbulvar.hu

Lehetséges, hogy szétválnak Rihanna és Chris Brown útjai? A szóbeszéd igaz lehet, ugyanis komoly bizonyíték is van rá.

Chris-t lencsevégre kapták, amint Európában bulizik, annak ellenére, hogy koncertje már rég véget ért. Amíg a zenész az európai lányokat szédítette, Rihanna Orlandóban nézte egyedül a Super Bowlt.

Korábban egy lépést sem tettek egymás nélkül...

Ez persze önmagában véve nem lenne akkora bűn, de a sztárpárról azt kell tudni, egy lépést sem tettek meg egymás nélkül eddig.

Egy közös ismerősük szerint Rihanna minden turnéra elkísérte szerelmét, és Chris is az énekesnővel tartott, bárhova szólította is munkája.

Ezen kívül szintén gyanús, hogy amikor a sztárokat a kapcsolatukról kérdezték, mindketten rendkívül ingerlékenyen válaszoltak, és leginkább semmitmondó nyilatkozatokat tettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.