Az énekesnő jó kislány lesz?

Rihanna: Elfelejthetem a provokatív ruhákat!

Az énekesnő megígérte, hogy egyetlen egy koncert erejéig jó kislány lesz, és elfelejti provokatív fellépő ruháit. Az R&B szenzáció ugyanis Malaysiában lép fel jövő hónapban, ahol a muszlim vezetőség nem nézi jó szemmel a kihívó öltözködést.

Így fest egy dögös koncert Rihanna- módra! képgaléria

2009.01.07 14:50mellesleg
Dögös ruhában szokott fellépni!

A legutóbb Gwen Stefani és Avril Lavigne lépett fel a szigorú erkölcsű országban, előbbi „nagy áldozatnak” bélyegezve, hogy csak keveset mutató ruhát ölthetett magára. 

Tudni kell, Malaysiában már egy szabadon hagyott női váll vagy kivillanó térd is főbenjáró bűnnek számít.

Nem csoda, hogy vissza kell magát fognia, hisz mostanában arról cikkeznek vele kapcsolatban, hogy túlzásba viszi az erotikus ruhadarabok viselését…és túl sok mindent megmutat!
 
Az énekesnő a buja ruhák viselését már minden koncertjén alkalmazza, mint „látványelem”, legutóbb például egy chicagói karácsonyi koncerten szabályosan kibuggyantak keblei fémesen csillogó fűzőjéből, mely rafinált szabásának köszönhetően pont a kellő helyen támasztotta alá őket ahhoz, hogy biztosítékot kiverő dús dekoltázst alkossanak. 

A szűk bőrnaci már csak ráadás volt, feltéve, hogy valaki képes volt a tekintetét elsiklatni Rihanna egyéb domborulatai felé is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.