Leona Lewis tagadja, hogy köze lenne a botrányhoz!

Kiderült ki miatt borult ki Rihanna és ütött Chris Brown?

Szerelmi sokszög miatt csattantak el Chris hírhedt pofonjai a Grammy-gála előtt. Egy jól értesült barát szerint Rihanna megtalálta szerelme telefonjában egy régi exbarátnő számát, amit nem hagyhatott szó nélkül.

2009.02.12 20:30rtlbulvar.hu
Leona tagadta a viszonyt Chrissel!

Az ominózus Grammy-botrány egyre nagyobbra dagad, és az már látszik, hogy még jónéhány hét, amíg kikristályosodik, mi is történt pontosan azon a napon Rihanna és Chris Brown között. 

Ahány újság, annyiféle információ látott napvilágot az esetről, és természetesen mindenki nagyon jól értesültnek gondolja magát. Az OK! magazin például tudni véli, hogy a Grammy előpartiján Chris és Paris Hilton viselkedése okot adott arra, hogy Rihanna féltékenységi jelenetet rendezzen.
 
A párocska már a parti előtt összeveszett, mégpedig azon, hogy milyen autóval guruljanak be a rendezvényre. 

- " Chris sportautót szeretett volna bérelni, Rihanna viszont nagyobbat akart, hogy a barátai is beférjenek. Ezen jól összevesztek, végül Rihanna engedett, de a hangulatnak annyi lett. Mindketten feldúltan érkeztek a buliba." – mesélte az énekesnő egyik barátja. 

Ekkor lépett a képbe Paris, akinek nem kell sokáig könyörögni egy kis botrányért. Chris és az örökösnő állítólag kéz a kézben osontak ki a partiról, miközben Rihanna a színpadon énekelt. A hírhedt pofonok másnap délben csattantak el Chris bérelt autójában. 

Egy jól értesült barát szerint Rihanna megtalálta szerelme telefonjában egy régi exbarátnő számát, amit nem hagyhatott szó nélkül. Mikor pedig az énekes érvei elfogytak, a kezével próbált igazságot tenni. A Daily Mail szintén egy harmadik fél felbukkanásáról cikkezett. 

Ők Leona Lewis-ra gondoltak, akivel Chris állítólag szintén kikezdett azon az estén. Leona azóta már tagadta, hogy bármi köze lenne a botrányhoz, illetve az énekeshez, de a lap kitartóan állítja, hogy miatta veszett össze az „álompár”.

A Celebrity Mania újságírói Chris stylistját is megszólaltatták az ügyben, aki nem győzte hangsúlyozni, hogy az énekes mennyire bánja, ami történt. Egyebet azonban nem árult el az esetről. 

Azt mondta, inkább kérdezzék Christ, aki már fel is fogadta Michael Jackson és Winona Ryder ügyvédjét. Egyes források szerint Rihanna nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, sőt, még az arcát is plasztikázni kell. 

Lehet némi igazság a pletykákban, hiszen a sztár a napokban jónéhány koncertjét lemondta, így okkal feltételezhető, hogy valóban súlyosak a sérülései.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.