A sztár bele is halhat ebbe a szerelembe!

Rihanna megőrült? Majdnem megölte, mégis szereti!

Rihanna a napokban bevallotta a rendőröknek, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy Brown, a fiatal énekesnő barátja megverte őt! A hírek szerint azonba ezek után sem szeretné elhagyni a fiút!

A pár szerelme képekben, Rihannát a verés sem ábrándította ki! képgaléria

2009.02.24 19:15ma.hu
Arcát még műteni kell, sebhelyes maradhat!

Állítólag a pár veszekedéseikor többször csattant már el egy-két pofon, úgy tűnik Chris Brown tényleg nem fogja vissza magát és nem fél megütni szép szerelmét, Rihannát

A botrány kirobbanásakor először csak családon belüli erőszakról adtak hírt a nyilvánosság számára, majd lassan kiderült, hogy az áldozat, a barbadosi énekesnő, Rihanna volt. 

Egy autóban ment hazafelé a férfi és az énekesnő, amikor Brown kapott egy sms-t, egy ismeretlen nőtől. Nem ez volt az első eset, hogy a pasi félrekacsintott, a pletykák szerint nem is olyan régen még az angol pacsirtát, Leona Lewist is megpróbálta fűzni egy partin. 

Rihanna természetesen sem az enyelgésnek, sem a szexis szövegű smsnek nem örült és kérdőre vonta Brownt. – írja a Kiskegyed

- „Azt láttam, hogy egy férfi és egy nő vitatkoznak az autóban. Aztán a nő ki akart szállni, de a pasi visszarántotta, és megütötte, többször is. Aztán kirángatta a lányt az autóból és folytatta az ütlegelést. Végül az áldozat vissza tudott jutni a járgányba, és elmenekült a kocsival.” – mesélte el egy szemtanú.

Durva! Azzal fenyegeti, hogy meg fogja ölni! 

Rihanna még a kórházban feljelentést tett, a férfi nagyon dühös lett. „Te szemét k….! Most megöllek!” – üzente barátnőjének!

Az énekesnő arca szabályosan dagadtra volt verve, szeme alatt hatalmas monokli, orra vérzett, szája felszakadt és mindkét halántékán ütésnyomok voltak láthatóak. 

Rihanna először próbálta szépíteni a történetet, de a végén kiderült, hogy barátja verte így össze, ráadásul azt is elmondta, hogy nem ez volt az első eset, máskor is megütötte már a pasija! 

Rihanna menedzsere, Jay-Z azt nyilatkozta: „ Brown egy sétáló hulla”! A kórházból egyenesen hazament az énekesnő, ahol lábadozik szülei mellett. 

- „Szerencsére Brown nem ütötte meg annyira a halántékát, hogy még komolyabb baja legyen! Az viszont valószínű, hogy plasztikai műtétet kell végrehajtani a lány arcán, hogy a sebhelyek eltűnjenek!” – mondta el Rihanna apjának ismerőse. 

Rihanna viszont nem tudja elhagyni a férfit! Egy interjúban kijelentette, hogy még mindig szereti! 

Azt mondogatja, hogy Chris szereti őt, csak nem bír uralkodni magán, azért csapott oda. Rihanna szerint egy-egy pofon miatt nem fognak szakítani. Nem érti meg, hogy ez nem lesz jobb, hiába hangzik el a bocsánatkérés egy-egy verés után!” – fakadt ki az énekesnő egyik barátja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.