Megszólalt a megvert sztár!

Képek - Rihanna csak annyit üzent: erős marad!

Két hete várják a csinos barbados-i énekesnő rajongói, hogy megszólaljon Rihanna, miután kiderült, hogy kedvese Chris Brown látta el csúnyán a baját.

Rihanna és Chris Brown - itt még teljes egyetértésben... képgaléria

2009.02.23 19:00ma.hu

A csinos énekesnő kedvelőit különösen megijeszthette az a fotó, mely a napokban látott napvilágot a megvert Rihannáról!

A képet a tmz.com közölte, a rendőrségen készült és szemmel láthatóak rajta a sztár csúnya sérülései - arca tele van véralláfutással.

Így festett Rihanna a rendőrségi fotón - Fotó: tmz

Rihanna érthető módon előbb szerette volna kissé összeszedni magát, mielőtt bármit is mondd a nyilvánosság előtt - főleg, hogy úgy tűnik, a párja, Chris Brown bántalmazta őt, akivel korábban úgy tűnt, felhőtlen a viszonya.

Sajtószóvivőjén keresztül annyit üzent az érte aggódóknak, hogy erős marad - remélhetőleg nemsokára kissé bővebb tájékoztatást is ad...

Az énekesnő és párja a hírek szerint a Grammy-gála előtt kaptak össze csúnyán, még az autóban, majd vitájuk a tettlegességig fajult.

Bár hivatalosan egyikük sem nyilatkozott korábban az esetről, Brown állítólag azt üzente a nagyérdeműnek, hogy sajnálja a történteket és igyekszik jobb emberré válni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.