Isten segítségével igyekszik jobb emberré válni!

Megszólalt Chris Brown és bocsánatot kért Rihanna megverése miatt!

Bocsánatot kér mindenkitől és lelkipásztorához fordul Chris Brown, miután több mint egy hete megütött egy nőt - feltehetően a barátnőjét - és letartóztatták. Ez az első alkalom, hogy rendőrségi ügye óta megszólalt Brown.

Vajon mikor lesz újra ilyen szép Rihanna arca? képgaléria

2009.02.16 16:30rtlbulvar.hu

Lelkipásztorok és Isten segítségével igyekszik jobb emberré válni a rapper, ám Rihanna azóta sem jelent meg rajongói előtt!
 
A 19 éves énekes február 8-án, néhány órával az idei Grammy-gála előtt adta fel magát a Los Angeles-i rendőrségen, miután felpofozott egy nőt. Az áldozat nevét nem közölték, de a helyi média szerint énekes-barátnőjét, Rihannát ütötte meg. 

Ezt bizonyítja, hogy Brown és Rihanna is lemondta Grammy-fellépését, az énekesnő ráadásul malajziai és indonéz koncertjeit sem tartotta meg a múlt héten. A 20 éves Rihanna ismerősei szerint az eset után véraláfutásos arccal rögtön hazatért Barbadosra, Brown-t pedig óvadék ellenében elengedték. 

Az erőszakkal vádolt sztár vasárnapi közleménye szerint bocsánatot kér mindenkitől és sajnálja, ami történt. Az eseten lelkipásztorának, családjának és barátainak segítségével próbálja magát túltenni. 

Brown reméli, hogy Isten segítségével egy jobb emberré válhat. Brown azt is tagadja, hogy különböző honlapokon olyan bejegyzéseket írt volna, amelyekben támadja barátnőjét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.