A megvert énekesnő igent mondott?

Hihetetlen: Rihanna hozzáment brutális barátjához?!

Még fel sem eszmélhettek rajongói a sokkból, miután kedvese össze-vissza verte a csinos énekesnőt, íme az újabb megdöbbentő hír: Rihanna állítólag feleségül ment a sztárhoz.

Legújabb képek Rihannáról: nem valami vidám... képgaléria

2009.03.05 10:33ma.hu
A tündérmese...

Könnyes kibékülést rendezett és azon melegében össze is házasodott Miami-i kiruccanása alatt Rihanna és barátja, Chris Brown - a sokkoló hírt több amerikai bulvárlap is lehozta.

A páros barátai úgy fogalmaztak, az énekesnő "hisz a mesékben", és minden vágya volt Brown-nal összekötni az életét...

A sztárt és párját P. Diddy hívta meg Miami villájába, hogy együtt térjenek napirendre a köztük történtek felett.

Mint köztudott, Chris alaposan megruházta a Grammy-gála előtti napon az énekesnőt, olyannyira, hogy Rihanna kórházi kezelésre szorult. Nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett!

Szerettei és rajongói aggódtak érte, s ezek után mindenki azt hitte, a barbados-i dalos pacsirta ki fogja adni a fiú útját. A jelek nem erre utalnak: a hírek szerint éppen ellenkezőleg.

...és a valóság?

A sikeres, huszonegy éves Rihanna a barátok elmondása szerint nem tud Chris nélkül élni! A mindössze 19 esztendős Brown pedig megkérte a sztár kezét.

De ez még nem minden, állítólag azon melegében hívattak is papot, aki összeadta őket.

Úgy hírlik, Rihanna családja elképedt a dolgon, noha azzal eddig is tisztában voltak, hogy az énekesnőt más sem foglalkoztatja, mint hogy együtt legyen a párjával.

Férjes asszony és két gyermek anyukája szeretne lenni, még mielőtt betölti a 25-ik életévét...

A legutóbbi, kiszivárgott információk mindenesetre arról szóltak, hogy Rihannáéknál máris úton van a baba.

A sztár baráti köréből származó hírek szerint az énekesnő a verés után elárulta, hogy a durva pofonokkal végződött vita hevében végig a magzatát féltette...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.