A sztár felfedte vadonatúj tetoválását!

Szexi képek- Lily Allen Rihannát utánozza!

A sztár tartott egy napot, mikor mindenkit leutánozott. Lily Allen megosztotta nagy titkát rajongóival a minap, ugyanis felfedte vadonatúj tetoválását. A végeredmény egy koppintott, Rihanna tetoválás lett.

Az énekesnőt vadállatok társaságában fotózták! képgaléria

2009.02.26 15:30rtlbulvar.hu

A sztár mutatóujján található a shhh felirat. Így ha valakit csendre akar inteni - és esetleg az illető nem hallaná a csittegést - le is olvashatja Lily ujjáról. A popsztár jelenleg Amerikában él, és új albumán dolgozik gőzerővel. 

Közben persze nem feledkezik meg imádott közönségéről sem, ezért saját blogján minden nap érdekes információkkal látja el a kíváncsi publikumot. A legtöbben dicsérték új tetkóját, ám egy szemfüles újságírónak rémlett, hogy látta már valahol ezt a feliratot. 

És jól emlékezett, ugyanis Rihannának is pont ugyanilyet varrtak az ujjára. Mindenkit meglepett Lily majmolása, aki állandóan azt hangoztatja, hogy ő az egyediségére büszke. Úgy látszik az énekesnőnek ez a nap utánozósra sikeredett, ugyanis egy show-n nem saját dalával, hanem Britney Womenizer című számával lépett fel. 

Nem kell megijedniük a Lily Allen rajongóknak, a sztár csak egy paródia kedvéért énekelt Spears dallamokat, és marad a saját stílusánál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.