Leszbi ikerpárral szexelt az énekesnő!

Lily Allen a hírnévért bármikor szexel és akár leszbi is lesz!

A botrányhős Lily Allen a napokban vallotta be, hogy egy leszbikus ikerpárral hancúrozott. A 23 éves énekesnő a Gay Times című meleg magazin februári számában mesél arról, hogy milyen volt számára a szex egy leszbikus ikerpárral.

Íme Lily merész meztelenkedése! képgaléria

2009.01.23 16:37ma.hu

Lily Allen újabban ismét napi rendszerességgel hallat magáról, ami jó eséllyel összefüggésben állhat februári albummegjelenésével. 

Pár napja véletlenül rossz telefonszámra küldött el egy sms-t, ami topless fotóját tartalmazta Miután a brit énekesnő a napokban véletlenül rossz számra küldte el topless fotóját, az angol Radio 1 munkatársának azzal viccelte el a dolgot, hogy a Kaiser Chiefs énekese, Ricky Wilson helyett igazából Rick Astley-nek szánta. 

Allen szerint ez kicsit cikis sztori, de saját bevallása szerint nem érzi jól magát, ha nem ír róla a sajtó. - írja a San Francisco Chronicle. 

Lily azonban mint kiderült, nem csak a pasikhoz vonzódik! A Gay Times magazinnak a napokban vallotta be, volt egy könnyed kis leszbi kalandja egy ikerpárral: 

- "San Diegoban kavartam velük. A kanapén ültem kettejükkel, táncoltam miközben egyiküknek a fenekemet, másikuknak meg a csöcsömet mutattam. Egyszer fordult elő, de elég sokszor vannak leszbi témájú erotikus álmaim". 

Arról, hogy 18 évesen egy szakítást követően felvágta az ereit nem ő, hanem féltestvére, Sarah Owen számolt be.
 
A Daily Telegraphnak viszont, ahogy azt korábban írtuk elmesélte, hogy miután tavaly elveszítette magzatát, súlyos depresszió lett rajta úrrá, és három hétig egy pszichiátriai osztályon kezelték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.