Az énekesnőn csak egy bikinialsó volt

Képek! Lily Allen meztelenkedett

Lily Allen szokatlanul szőkén és pucéran strandolt egy párizsi hotel uszodájában. Frissen festett szőke haja miatt alig lehetett felismerni a barátai körében relaxáló sztárt.

Lily Allen meztelenkedett képgaléria

2008.05.18 13:52netbulvar.hu

Épp a Cannes-i Filmfesztivál első napján történt az eset. Talán ezért sem láthatta senki az énekesnő állítólagos barátját, James Cordent a medence és Lily körül szorgoskodni. James ugyanis színész. A pár egyébként mindmáig tagadja, hogy több lenne köztük mély barátságnál.

Annyi azonban biztos, hogy Lily láthatóan sikeresen túltette magát az Ed Simons-szal, a Chemical Broders oszlopos tagjával való szakításon. Az énekesnő haja pedig mi másért szőkült be, ha nem azért, mert a sztár újra szerelmes?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.