Justin megvédte a vadóc tinit!

Fotó! A 15 éves Miley Cyrus meztelen képei felforgatták Amerikát!

Miley Cyrus meztelen képeit még Justin Timberlake sem hagyhatta szó nélkül. A népszerű énekes is beállt azon sztárok sorába, akik a Miley Cyrus pikáns fotói körül kialakult botrányt véleményezik.

Képek a vadóc tiniről! képgaléria

2008.05.09 15:05rtlbulvar.hu

A 15 éves lány a Vanity Fair magazin címlapján pózol egy alig valamit takaró pokróccal a testén. Az eset mindenkit lázba hozott. Sztárok tucatja fejtette ki véleményét az üggyel kapcsoltban - hol ítélkezve, hol pedig Miley-t védve. 

Justin Timberlake utóbbiak táborához tartozik. 

- Miley csak egy áldozat. Kiszemelték, ő pedig elvállalta, mert ifjú sztárjelölteknek nagyon jó lehetőség címlapon pózolni. Szerencsétlen ez a helyzet: itt van ez a fotó, amin a kislány egy takaróban pózol, és vele vitetik el a balhét. Pedig szerintem többről van szó: ez a kor, amelyben élünk. Valakiről készítenek egy fotót, és ez a téma évekig. Egyébként hány meg hány ilyen áldozatunk van - nyilatkozta a sztár az MTV-nek adott exkluzív interjúban. 

Aztán - ahogy tőle megszokhattuk - humorosra vette a figurát. Elmondta, hogy azt tervezi, piacra dob egy pólót Miley védelmében. És hogy mi lenne rajta? - Csupán egy mondat: Hagyjátok békén Miley-t! - viccelődött Justin.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.