A tinisztár megmondja a tutit!

Képek: Máris könyvet ír a sikerről a tizenöt éves Miley Cryus

A sikerhez vezető útról ír visszaemlékezést Miley Cyrus, a mindössze 15 éves tévésztár, aki a Hannah Montana című, gyerekeknek szóló szappanopera-sorozattal futott be Hollywoodban.

2008.04.23 17:30ma.hu

A sikerhez vezető útról ír visszaemlékezést Miley Cyrus, a mindössze 15 éves tévésztár, aki a Hannah Montana című, gyerekeknek szóló szappanopera-sorozattal futott be Hollywoodban.

A fotókkal bőségesen illusztrált memoárokat a Disney-Hyperion Books könyvkiadó jelenteti meg jövő tavasszal - hangzott el a keddi bejelentésen.

A sztárcsemete - a coutryénekes Billy Ray Cyrus lánya - két éve alakítja Hannah Montana szerepét a sorozatban, amely egy kettős életet élő kamaszlányról szól: miközben otthon hétköznapi teremtés, titokban ünnepelt tiniénekes.

A Disney szerint a műsor világszerte több mint 160 milliós nézőtábort vonz. Tavaly szerveztek is egy teltházas koncertturnét Hannah Montana és Miley Cyrus: Mindkét világ legjobb dalai címmel, és az arról készült Disney-filmre is tódult a nép.

Kétség sem férhet hozzá, hogy ezek után - legalábbis marketing szempontból - mindenképpen megalapozott egy ilyen életrajzi könyv Cyrusról.

A tinisztár közleményében lelkesen fejtette ki, milyen jó lesz, ha rajongói megismerik a családjához fűződő szoros kapcsolatát, és mennyire szeretné "arra ösztönözni az anyákat és a lányokat, hogy életre szóló közös élményeket szerezzenek", arról már nem is beszélve, hogy persze "a világ minden gyermeke váltsa valóra az álmait".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.