Lőttek az álompárnak...

Hermione dobta Harry-t?! Mással smárolt a tinisztár - Képek!

Vége az ígéretes románcnak? Alig néhány hete kelt szárnyra a hír, hogy Daniel Radcliffe és Emma Watson egy pár. Most azonban úgy tűnik, a csinos tinisztár máris megcsalta a fiút...

Micsoda nő lesz! - Képekben a csinos Emma Watson képgaléria

2008.03.14 10:50ma.hu

Emma Watson és Daniel Radcliffe lehetett volna az év álompárja - A Harry Potter-sorozat ifjú sztárjairól suttogtott mostanság mindenki Hollywood-ban, miután együtt látták a fiatalokat Valentin-napon.

Daniel Radcliffe ugyanis éppen az emlékezetes eset előtt szakított barátnőjével, a szintén színésznő Laura O'Toole-lal, akivel pedig nagy volt a szerelem - és Bálint-napon már Emma Watsonnal vacsorázott egy romantikus étteremben...

Szemtanúk szerint nagyon úgy tűntek, mint akik fülig szerelmesek. Súgtak-búgtak, csillogott a szemük, és kézenfogva távoztak a vacsora után.

Most azonban derült égből a villámcsapásként érkezett a hír, hogy Emma Watson-t egy idegen fiú nyakában látták csüngni fülig érő mosollyal az Empire magazin díjátadóján!

A The Mirror magazin szerint a csinos fiatal színésznő bizonyosan nem kollégával ölelkezett, mert a fiú nem ismert szakmai körökben. Mindenesetre teljesen odalehet Emmáért, hiszen egész este a fenekét tapogatta...

Furcsa módon maga Watson kisasszony állt az újságírók elé, hogy elejét vegye a pletykáknak. Elmondta, hogy a kedvesével, akit Joey-nak hívnak, három hete jöttek össze.

Azt pedig, hogy románca lett volna Daniel Radcliffe-el, tagadta! Véleménye szerint olyan bizalmas barátok, hogy bizony nem nehéz félreérteni együtt töltött perceiket...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.