Bajban van Harry Potter?

Halálosan megfenyegették Daniel Radcliffe-et?!

Valószínű, hogy komoly fenyegetést kapott Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek hőse - Az ifjú színész a legutóbbi epizód forgatására példátlan biztonsági intézkedések közepette érkezett...

Árulkodó fotók Emma Watson-ról és Daniel Radcliffe-ről képgaléria

2008.03.05 11:05ma.hu

Biztosnak látszik, hogy Daniel Radcliffe-et halálosan megfenyegették! A Harry Potter - immár hetedik epizódot megért - történet főhőse az új film forgatására a harmadik luxusautóval érkezett meg. Útközben kétszer szállt át egy másikba - adta hírül a The Sun.

A bulvárlap úgy tudja, hogy az ifjú titántól elvették a sofőrjét is, aki lényegében a kezdetek óta fuvarozta a sztárt. Ehelyett négy tekintélyt parancsoló, masszív fickó veszi körül állandóan, akik korábban katonaként teljesítettek szolgálatot.

A The Sun szerint korábban nem volt rá példa, hogy ilyen biztonsági intézkedésekkel óvták volna a sztárt, ezért feltételezhető, hogy valami nagy gond van Radcliffe körül...

Daniel Radcliffe és Emma Watson

Az ifjú színésznek mostantól nem lesz egyszerű dolga, ha szabadon akar egy kicsit lazítani...Hiszen úgy hírlik, mióta betöltötte tizennyolcadik életévét, a Harry Potter sztárja igyekszik bepótolni mindent, amiről eddig "lemaradt". Rendesen használja temérdek pénzét: luxuslakást vett magának, ahol rendszeres bulikat tart barátainak, és szívesen állja mindennek a költségét, amihez kedve szottyan.

Megszabadult korábbi barátnőjétől, Laura O'Toole-tól, akivel pedig első látásra egymásba szerettek az Equus című színdarab próbáján. Sokak meglepetésére Daniel jelenleg régi kolléganőjével, Emma Watson-nal alkot egy párt: a Potter-filmek Hermionéjét alakító csinos lánnyal töltötte a Valentin-napot, és a szemtanúk szerint dúl köztük a szerelem!

Ebben az esetben azt is alaposan meg kell terveznie Radcliffe-nek, hogyan szervezze meg a következő randit. Remélhetőleg sikerül kicsit kettesben maradnia Emmával...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.