Miből lesz a cserebogár?!

A tudálékos Hermionéból gyönyörű hattyú: Emma Watson még csak 18 éves - Képek!

Bizony repül az idő - Az első Harry Potter epizódot elnézve még nem gondoltuk, hogy pár év, és gyönyörű, szexis hölgy válik az okoskodó, mindig tettrekész Hermionéból, azaz megformálójából, Emma Watsonból...

Micsoda nő lesz! - Képekben a csinos Emma Watson képgaléria

2008.03.12 11:00ma.hu

Az aranyos kis Hermione igazi nő lett! Az egykori göndör, barna hajú kislány a Harry Potter első részével lett ismert.

Az akkor még igencsak kislány Emma a Harry-t alakító Daniel Radcliffe és a harmadik főhős, Rupert Grint (Ron Weasley) mellett vált világhírű, ezrek által kedvelt és körülrajongott színésznővé. Emma Watson gyakorlatilag a sorozattal nőtt fel.

Otthonosan mozog a kamerák előtt, forgolódik, pózol, festeti a haját - legutóbb egy díjátadón szőkén jelent meg - és ma már fel mer venni egy-egy kihívóbb ruhadarabot is. No és persze, nem jön zavarba a kényes kérdésektől sem.

Habár lehet, hogy ha per pillanat jelenlegi szerelméről, a Harry-t megformáló Daniel Radcliffe-ről kérdeznék, fülig pirulna...Úgy hírlik ugyanis, hogy a Potter-filmekben évek óta együtt játszó két hős együtt jár!

Emma Watson és kedvese, Daniel Radcliffe

Bár korábban nem tűnt úgy, hogy észrevették volna egymást - csak mint kollégák és barátok voltak jóban -, szemtanúk nagy megdöbbenésére az idei Valentin napot együtt töltötték.

A jelenlevőknek leesett az álla, amikor látták, milyen szerelmes pillantásokat vet egymásra a két fiatal, a romantikus vacsora után pedig kézenfogva távoztak...

Egy biztos, ha kapcsolatuk tartósnak bizonyul, olyan vagyonnal foghatnak neki a közös életnek, amilyennel csak nagyon kevés fiatal büszkélkedhet. Daniel Radcliffe az eddig leforgatott Potter-epizódokkal ugyanis 700 milliárdot kaszált, de a Hermionét alakító Emma bankszámlája sem sokkal marad le a kedves mögött...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.