A diáklány Kirsten Dunst exével szórakozott

Emma Watson szívesen randizna Orlando Bloomal - bájos képek

Az alig 17 éves színésznőt, aki a Harry Potter filmekben Hermione Granger-t játszotta nemrég összeboronálták a Razorlight frontemberével, Johnny Borrell-el.

Hermione, a bájos varázslótanonc képgaléria

2008.02.17 09:00ma.hu

A lány hivatalos honlapján fakadt ki eme híresztelések után, ugyanis -mint írja -életében először a londoni divathéten találkozott az együttes énekesével (aki jelenleg a Burberry-nek is modellkedik) és együtt mentek egy partira, ami azért is különleges volt Emma számára, mert nagy Razorlight fan. 

Elmondása szerint a jövőben jobban odafigyel ki mellett áll meg, mert úgy tűnik, hogy a pletykák rögtön szárnyra kapnak. Talán legközelebb Orlando Bloom mellett fog lecövekelni, és akkor akár azt is mondhatja, hogy „járnak” – írta ironikusan a fiatal lány. 

Szemfülesek látni vélték, hogy a 17 éves Emma és a 27 éves Johnny önfeledten kacarászott és szórakozott a London-i Nemzeti Arcképcsarnok megnyitóján mielőtt egy éjszakai klubba távoztak volna onnan. Később, Johnny - aki öt hónap együtt járás után, tavaly szakított Pókember kedvesével, Kirsten Dunst-al és Emma külön távoztak a klubból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.